Träning

2På Spegeln erbjuder vi allsidig träning för både kondition och styrka. Vi har löpband, roddmaskiner, spinningcyklar, styrkemaskiner och många olika typer av vikter för att du ska kunna anpassa din träning efter dina egna önskemål och förutsättningar.

Om du inte har tränat hos oss förut kan du om du önskar få en enklare genomgång av våra maskiner och hur du ska använda dem. All träning hos oss är och sker på eget ansvar och vi rekommenderar därför att man ser över sin egen försäkring eftersom gymkorten inte täcker detta.

Personlig tränare

Vi erbjuder inga ledarledda träningspass men det finns möjlighet att boka träning med personlig tränare. Att träna med PT behöver inte betyda att man har högt satta mål och träningen behöver inte heller vara hård. Det kan helt enkelt vara ett sätt för dig att lära dig att träna på ett sätt som är optimalt för just din kropp, ett sätt att få inspiration eller en spark i baken eller ett sätt att nå dina önskade resultat snabbare.

Det kan med andra ord finnas många anledningar till varför det är bra att träna med en PT, och träningen anpassas alltid efter dina egna förutsättningar och efter vad du vill få ut av träningen. Att träna med PT ger en säker, effektiv och målinriktad träning och gör ofta din gymupplevelse mycket roligare!

Det första vi gör när du vill träna med PT är att vi bokar in en konsultation. För att träningen ska vara effektiv är det viktigt att PTn känner till vilka förutsättningar, önskningar och mål du har. Vill du bygga muskler, gå ner i vikt, bli smidigare eller helt enkelt få bättre kondition? Utifrån konsultationen lägger din PT upp ett program som passar just dig.

För vissa räcker det med en konsultation och ett träningsprogram för att sedan träna på egen hand medan andra vill ha sin PT med som stöd på träningspassen. Vissa behöver kanske hjälp i början men klarar sig själva när de har kommit in träningen. PTn finns förstås tillgänglig för att följa upp. Kostnaden för PT ingår ej i gymkortet och räknas ut individuellt beroende på hur mycket tid med PTn du önskar. Varmt välkommen att boka din konsultation i receptionen!