Relaxen får ett ansiktslyft!

Vi är väldigt stolta över att vi har en mysig relaxavdelning trots att vi är ett ganska litet gym. Vi tror på det trevliga och personliga och vi tror på service i olika former. Vi vill att de som tränar hos oss ska känna sig välkomna och att de ska känna att vi alltid anstränger oss lite extra för att trivseln alltid ska vara på topp. Relaxavdelningen är ett sätt för oss att skämma bort våra medlemmar. Det enda som behövs för att kunna nyttja bastu och bubbelpool är att man har ett gymkort, och det spelar ingen roll om man har ett endagskort, månadskort, halvårskort eller årskort. Alla är välkomna till relaxen! En extra guldkant är att man också har möjlighet att köpa olika typer av spabehandlingar där!

Nu ska relaxavdelningen få sig ett ansiktslyft i form av lite nya möbler. Förutom bastu och bubbelpool kan man i relaxen sitta ner och vila, läsa en tidning, äta en frukt och bara ta det lugnt en stund efter sin träning. Det kan vara ett skönt sätt att varva ner innan man återgår till vardagen igen. Självklart får man använda relaxen även om man inte tränar. Känner man för lite bastu och bubbelpool en dag kan man köpa ett endagskort för 30 kronor, och den som vill kan ju passa på att träna lite också!

Vi tar väldigt gärna emot era kommentarer och önskemål gällande både gymmet och relaxavdelningen. Är det något ni ni gillar extra mycket? Är det något ni saknar? Berätta för oss så har ni möjlighet att påverka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *