Relaxavdelningens nya soffor!

vit soffaNu har de nya sofforna anlänt till relaxavdelningen, och de gör sig verkligen alldeles utomordentligt bra där! Eftersom relaxen ska vara ett utrymme för lugn och vila och som ska upplevas som fräscht och luftigt tyckte vi att det passade bäst med vita soffor istället för de blå som stod där förut. De vita sofforna är så bekväma och mjuka att det nästan känns som att man ligger på ett moln när man tar sig en siesta där. Vi borde kanske ställa in några väckarklockor också så att våra medlemmar inte somnar! Skämt åsido så är man förstås välkommen att ta sig en tupplur i våra nya soffor efter sitt träningspass!

Förutom nya soffor har vi också fått nya soffbord som matchar. De är något större än de gamla så nu finns det mer plats att breda ut sig med tidningar och annat! Både soffor och soffbord är inköpta från Trademax, och det är även möblerna i receptionen där vi också har en liten soffa samt några fåtöljer och ett soffbord. De möblerna har hållit sig otroligt fräscha och fina och de köptes också till ett bra pris, så det fanns ingen tvekan om var vi skulle köpa våra nya soffor till relaxavdelningen!

Nu hoppas vi förstås att ni kikar förbi oss snart och provsitter våra nya soffor. Varför inte köra ett lagom hårt träningspass och sedan avsluta med lite bastu och bubbelpool och en vilostund i soffor mjuka som moln? Det låter i alla fall härligt i våra öron! Varmt välkomna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *