Relax

relaxOm du vill varva ner ordentligt och låta kroppen återhämta sig efter träningen rekommenderar vi ett besök i vår mysiga relaxavdelning där du kan kan basta, bada bubbelpool, få massage och andra behandlingar eller bara slå dig ner i våra bekväma möbler och vila en stund.

Det går förstås även bra att vara i relaxen utan att träna så länge du har ett gymkort. Våra endagskort kostar 30 kronor och köps i receptionen. Med detta kort har du tillgång till relaxavdelningen från öppning till stängning under en dag och kan med andra ord gå ut och äta lunch, shoppa eller göra något annat och sedan komma tillbaka för ytterligare relax.

Våra gymkort gäller ej för massage och andra behandlingar. Dessa köps separat och sker på bokad tid eller på drop-in. Du kan använda bastu, bubbelpool och vilomöbler obegränsat så länge ditt gymkort är giltigt. Relaxavdelningen är väldigt fräsch med modern design och snygga och bekväma möbler.

Spabehandlingar

Halvkroppsmassage, 20 min: 350 kronor
Helkroppsmassage, 50 min: 650 kronor
Helkroppsmassage, 90 min: 1000 kronor
Massage med varma stenar, 50 min: 650 kronor
Ansiktskur, 20 min: 350 kronor
Fotmassage med aromabad, 20 min: 330 kronor

Bokningar och drop-in

Relaxavdelningen med bastu och bubbelpool har samma öppettider som gymmet och kan nyttjas när som helst. För massage och spabehandlingar gäller bokning men det finns också drop-in-tider. Gymkort för tillgång till relaxavdelningen köps i receptionen och bokning och betalning av massage och spabehandling sker i relaxavdelningens disk.

Massage och spabehandlingar kan bokas under följande tider:
Måndagar: 09.00-15.00
Onsdagar: 12.00-18.00
Torsdagar: 09.00-15.00
Helgdagar: 09.00-18.00

Drop-in-tiderna är:
Tisdagar: 09.00-15.00
Fredagar: 12.00-18.00

Tänk på trivseln i relaxavdelningen!

En relaxavdelning är precis vad det låter som – ett ställe där man kan slappna av. Vi ber er därför att tänka på att hålla ljudnivån nere och inte störa andra. Vill man sitta och prata eller tala i telefonen går det bra att sitta i de möbler som finns i vår reception.

I gymmets reception säljer vi olika kosttillskott, sportdrycker, bars och frukt och man är självklart välkommen att förtära frukt och annat inne på relaxavdelningen. Vi ber er dock att inte ta med er något annat än det ni köper i vår reception, och kom ihåg att slänga skräpet där det hör hemma!