Ät rätt!

svenkkDet går inte bara att träna för att må bra och hålla sig i form om du sedan lever bara på kebab, pizza och varmkorv. För att uppnå bra resultat krävs att du lägger om din livsföring: slutar röka, dricker mindre, och äter bättre. Visst går det att äta pizza och kebab någon gång då och då, men i huvudsak krävs en bra, balanserad och nyttig kost. Vårt gym finns ju inte bara eller ens huvudsakligen för att tjäna pengar, utan vi vill få en positive effekt på folks hälsa i största allmänhet. I Sverige äter de flesta av oss inte så bra och medvetet som vi borde, även om vi blir allt bättre.

Men det räcker inte alltid att äta rätt, eller så känner man att det blir lite för svårt att köpa och laga all den bra mat man behöver – alla har inte den tid som krävs. Därför rekommenderar vi också olika kosttillskott att komplettera med. Kosttillskott är också bra för den som går på gym mycket och därmed har lite extra stora behov. Vilken sorts kosttillskott som krävs varierar enormt från person till person, men hos exempelvis Svenskt kosttillskott hittar du mycket bra och intressant information. Du kan dessutom fråga vår kostrådgivare Lina om råd och tips om du känner dig osäker på vad det är som just du kan ha nytta av.

Vi vill så avsluta med en uppmaning: tänk på vad det är du stoppar i dig! Du har bara en kropp och den ska räcka livet ut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *