Öppet hus på spegeln!

Nu passar vi på att bjuda in alla till öppet hus på Spegeln! På lördag nästa vecka kommer vi att hålla öppet hus mellan klockan 17.30-19.30. Då har man möjlighet att komma in på gymmet och se hur vi har det här, kanske prova på någon maskin, lyfta lite vikter och snacka träning med oss. Du får med andra ord träna gratis hos oss under de här timmarna (gäller ej relaxavdelningen). Vem vet, du kanske får blodad tand och vill fortsätta gymma – då är du varmt välkommen att skaffa dig ett gymkort och fortsätta att komma hit och träna med oss. Som grädde på moset kommer vi också att erbjuda 20 % rabatt för den som köper ett halvårskort eller årskort hos oss! Köper du ett månadskort får du 15 % rabatt!

Så om du funderar på att börja träna men inte riktigt kommer ur soffan eller vågar dig hit är det nu ett gyllene tillfälle för dig att komma till oss helt förutsättningslöst och bara spana in hur det ser ut och vilka vi är! Självklart kommer vi i personalen att finnas på plats och vi svarar gärna på frågor om träning, gymmet, vår utrustning, gymkorten, att träna med personlig tränare eller vad det nu är man har på hjärtat.

Så sprid ordet och ta med dig vännerna till öppet hus här på Spegeln nästa lördag mellan 17.30-19.30! Självklart välkomnar vi också alla som redan tränar hos oss, och har du redan ett gymkort får du givetvis ta del av våra rabatter om du väljer att fylla på kortet under öppet hus. Välkomna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *