Kom i form med oss!

Det är aldrig för sent att börja träna! Vi erbjuder en allsidig träning i form av löpband, roddmaskiner, spinningcyklar, styrkemaskiner och många olika typer av vikter för att du ska kunna anpassa din träning efter dina egna önskemål och förutsättningar. Hit kommer människor i olika åldrar som har kommit olika långt i sin träning och som tränar av olika skäl. Den största rädslan när det gäller gym brukar vara att de som är bättre tränade ska se ner på de som är otränade, men detta är oftast en fördom. Något sådant existerar inte hos oss, och vi jobbar alltid aktivt för att alla ska trivas hos oss!

Om du funderar på att börja träna kan det vara en god idé att lösa ett endagskort hos oss. Det kostar endast 30 kronor och då får du tillgång till gymmet från öppning till stängning. Som ny hos oss har du också möjlighet att få en enkel genomgång av gymmet och våra maskiner så att du vet hur du gör för att använda dem korrekt – det kan kännas skönt om man är lite osäker! Om du behöver ännu mer hjälp och inspiration eller vill träna mer målinriktat kan du också boka en konsultation med en personlig tränare som hjälper dig att lägga upp ett anpassat träningsprogram och även kan vara med och stötta dig på träningspassen.

Med gymkortet får du också tillgång till vår fräscha relaxavdelning där du kan återhämta dig efter träningen med bastu, bubbelpool och olika spabehandlingar. Välkommen till oss när det är dags att komma i form!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *