Ha koll på gymkortet

Gymkort är någonting som vi på Spegeln Gym & Relax tycker om, vilket kanske inte är så konstigt. Inte bara för att vi tjänar pengar på det, utan för att den som har ett gymkort oftare också går på gym. Skälet till att vi startade Spegeln var inte i första hand för att tjäna pengar, utan för att göra en insats för allmänhälsan. Sedan så har Spegeln gjort att vi kan leva på någonting som vi tycker är roligt vilket definitivt inte gör saken sämre. Nu närmar sig julen och då kan (kanske) ett gymkort vara en bra present. Men vi förstår att det är lite svårt att ge bort ett gymkort i jul. Det är lätt att det blir fel; det gäller definitivt att man helt 100 % säkert vet att mottagaren kommer att uppskatta det.

Förvaring av kort
Gymkort, bankkort, busskort och en hel massa andra kort. Idag har de flesta av oss plånböckerna fulla med kort av olika slag – och ofta inga kontanter alls. Men plånböcker är sällan helt optimala att förvara kort i och vi skulle vilja tipsa om ett bra alternativ: korthållare. De är betydligt behändigare än klassiska plånböcker och gör så att det blir enkelt att hålla ordning på alla sina olika kort. Eftersom de är utformade för att förvara kort och inte kontanter så har de också den fördelen att korten inte slits lika mycket. Att vi ändå fortsätter att använda plånböcker för våra kort är lite svårt att förstå. Det kontantlösa samhället är ju (nästan) här.

Mer personligt
En korthållare i sig är en trevlig present, men det går faktiskt att göra den riktigt personlig också. Hos Getpersonal går det att få korthållare med en personlig gravering på – perfekt för att sätta sin personliga touch på julklappen. Eller helt enkelt för personlig det; man måste inte ge bort korthållaren utan kan lika gärna behålla den själv. En elegant korthållare med gravyr är någonting att vara stolt över. Getpersonal har också korthållare som passar de flesta plånböcker, om man säger så. Deras korthållare Classic i sterlingsilver är extremt elegant och snygg (och i silver!) men nästan 4 000 kronor är lite för mycket för oss.

korthållare

Wally Silver i aluminium kanske inte är riktigt lika exklusiv men snygg ändå och vår personliga favorit. Dock så är den tillverkad i aluminium och inte silver, men så kostar den inte ens en tiondel av vad Classic gör. Med plats för sju kort så kommer nog de flesta att få plats med de kort de behöver i den också. Snygg och praktiskt – perfekt att förvara ditt nyinköpta gymkort i!

Träna extra i vinter
Julen ja. Då äter vi ju allt som oftast mer än vi borde. Samma sak med nyårsafton. Dessutom tenderar vi att röra oss mindre under de kalla månaderna (inte alla, men många). Så vi vill uppmana till att inte låta er förslappas helt och hållet. Träna lite extra i vinter (gärna på vårt gym) och du behöver inte ha så dåligt samvete för all fet mat du stoppar i dig under jul och nyår!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *