Ge bort ett gymkort i julklapp!

julgardinernaUnder julen är det många som tar en paus från träningen. Visst är det så att man ska unna sig att njuta av god mat, lugn och ro och att umgås med sina nära och kära, men med tanke på hur viktigt det är att röra på sig och hålla igång så tycker vi att man bör ägna julen åt lite träning också! Och på vintern när det är kallt och ruggigt ute är det ju perfekt att ta en vända på gymmet. Därför passar vi nu på att peppa er lite extra genom att erbjuda en bra deal på gymkort!

Under hela november och december kommer man att kunna köpa ett halvårskort hos oss för endast 1000 kronor. Det är alltså hela 500 kronor rabatt! Det är en perfekt julklapp till någon man tycker om, eller ett bra sätt att skämma bort sig själv. Du har väl inte glömt att gymkorten också ger tillgång till relaxen där man kan basta och bada bubbelpool? Perfekt till julledigheten och ruggiga dagar med andra ord.

Självklart kommer vi att bidra med julstämning i gymmet i form av julgardiner, granar och en och annan tomte. Julmusiken skippar vi dock – den får man nog av överallt ändå, och Stilla Natt är inte direkt en peppande träningslåt. Men det är förstås fritt fram att pumpa julmusik i lurar om man vill ha lite extra julstämning!

Kom in och prata med oss så berättar vi mer om hur du kan komma i form hos oss under julen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *