Få ut mer av din träning med en PT!

När man säger personlig tränare tänker kanske vissa på en tränare som står och skriker på en att jobba hårdare. En personlig tränare, eller PT som det också kallas, har många olika arbetsuppgifter. En av dem kan vara att finnas till hands och stötta och peppa den som tränar, och vissa vill att man ska vara lite hård för att de verkligen ska ta ut sig till max, men så behöver det absolut inte vara. En PT hjälper dig att lägga upp ett personligt anpassat träningsprogram och finns sedan med efter vägen och ger så mycket eller lite hjälp som man behöver för att nå sina mål. Visst låter det bra?

När du vill träna med PT hos oss bokar vi först in en konsultation där du får berätta om dina förutsättningar, önskningar och mål. Du kanske vill bygga muskler, gå ner i vikt, bli smidigare eller helt enkelt få bättre kondition så att du orkar mer i vardagen. När din PT har lagt upp ett träningsprogram bestämmer du själv om du vill träna på egen hand eller om du behöver stöd och peppning i form av att PTn är med på dina träningspass och hur mycket tid du i så fall vill ha med din PT. Om du vill att din PT ska finnas med på träningspassen måste du förstås hålla dig till de tider som ni gör upp om.

Kostnaden för PT räknas ut individuellt och beror på hur mycket tid du behöver. Du kan självklart ändra dig under tiden och begära mer eller mindre (förutsatt att det passar med tränarens schema). Välkommen in till oss för att boka en konsultation!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *