Bygger om, bygger nytt

Det är dags för oss att utveckla vårt erbjudande. Vi har sedan tidigare en bubbelpool i våra lokaler, och vi har märkt att det inte riktigt är fullgott för att det ska var möjligt att ge våra kunder det som de vill ha. Vi är dock väldigt nöjda med det vi redan har, och hela vår relaxavdelning har verkligen kommit att bli ett smultronställe för många människor, där det är möjligt att hitta ro och eftertanke. Det är många av våra kunder som specifikt berömmer oss för det vi gör just i relaxen, men det ökade antalet bokningar har gjort att det känns viktigt att utveckla det vi har, att göra det ännu bättre.

pool

Därför har vi nu i planerna att installera en pool, modell större. Den kommer att användas framför allt i motionssyfte, men det kommer också finnas möjligheter för nöjesbadning. Anledningen är efterfrågan, för det är många som frågar oss efter olika former av vattengympa. Vattengympa, har vi märkt, är en växande stor trend, och vi ser tydliga, positiva effekter på kroppen. Det är speciellt bra för de som har leder som spökar, och att du tränar i vattnet gör att kroppen bli mindre ansträngd. Det är den perfekta lösningen för en träning som är skonsam och ändå effektiv.

Poolen kommer vi att beställa från Folkpool, helt enkelt på grund av att det var därifrån som vi beställde bubbelpoolen. Vi är väldigt nöjda med den service vi fick och vi har ingen anledning att tro att de kommer göra ett sämre arbete den här vändan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *