Är du skadad? Frys ditt gymkort!

Du vet väl om att du kan frysa ditt gymkort om du skulle bli sjuk eller skadad? På så sätt kan du spara in den tid du är borta och använda den vid ett senare tillfälle. Vi på Spegeln bryr oss om dig och vill att du ska kunna få ut det mesta av din träning, och vi vill förstås inte att din träningstid ska ticka på utan att du har möjlighet att besöka oss för att träna. Har man investerat i ett gymkort som sträcker sig över en längre tid så ska inte den tiden gå till spillo ifall man råkar ut för en skada eller blir sjuk på något sätt så att man inte kan träna. Det tycker i alla fall inte vi!

För att frysa sitt gymkort måste man kunna visa upp ett giltigt läkarintyg på sjukdom eller skada. Endagskortet och månadskortet går ej att frysa. Halvårskortet kan frysas i högst sex månader och årskortet kan frysas i högst tolv månader. Du kan frysa kortet när som helst och bestämmer sedan själv när du vill aktivera kortet igen (inom den giltiga perioden). När kortet är fryst kommer du inte in på gymmet. Om du inte aktiverar kortet inom den giltiga perioden blir kortet ogiltigt och du måste fylla på det igen för att kunna träna.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur det fungerar med frysning av gymkort. Du kan kontakta oss här via hemsidan eller fråga oss direkt i receptionen. Vi svarar gärna på dina frågor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *